Menu Sluiten

Assortiment Hp Designjets

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

00513070051307

More info

tags: Designjet Ontdek De Nieuwste Generatie – Designjets Met Technische Service – Grootformaat Printen – Grootformaat Printers – Hp Designjet – 

Wenst u meer info over assortiment hp designjets kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Assortiment Hp Designjets

Z6, Z9+ en Z6800. De Z-serie printers zijn in staat om hoogwaardige kleurenprints te maken en bieden een brede kleurruimte. Dit maakt ze ideaal voor bijvoorbeeld kunstenaars, fotografen en reclamebureaus.

Designjet T2500

De HP Designjet T2500 is een alleskunner onder de Designjets. Deze printer combineert de functies van een T-serie en Z-serie printer. Hierdoor kan de T2500 zowel technische tekeningen als grafische ontwerpen afdrukken. Bovendien heeft deze printer een geïntegreerde scanner, waardoor het ook mogelijk is om documenten te scannen en te kopiëren. Dit maakt de T2500 een veelzijdige keuze voor bedrijven die behoefte hebben aan zowel kleurrijke prints als technische tekeningen.

Designjet 3D printers

Naast de reguliere Designjets heeft HP ook 3D printers op de markt gebracht onder de naam Designjet. Deze printers zijn in staat om fysieke objecten te printen in 3D. Dit maakt ze bijvoorbeeld geschikt voor prototyping en productie van kleine onderdelen. De Designjet 3D printers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en bieden de mogelijkheid tot het gebruik van verschillende materialen, zoals kunststoffen en hars.

Conclusie

Het Designjet assortiment van HP biedt voor elke professionele behoefte een geschikte printer. Of je nu technische tekeningen of grafische ontwerpen wilt afdrukken, er is altijd wel een Designjet die aan jouw wensen voldoet. De verschillende modellen bieden geavanceerde features en een hoge kwaliteit, waardoor ze een goede investering zijn voor bedrijven en professionals die regelmatig grootformaat prints maken. Bekijk voor meer informatie het Designjet assortiment op de website van Reprozaman.

Bron:

Reprozaman

Designjet Assortiment HP Designjets: Een Overzicht van de Verschillende Modellen

De HP Designjet is een begrip in de wereld van grootformaat printers. Deze hoogwaardige printers worden vaak gebruikt voor professionele doeleinden, zoals het afdrukken van technische tekeningen, posters en banners. Onder de noemer “Designjet Assortiment” heeft HP verschillende modellen op de markt gebracht. Maar welke Designjet past het beste bij jouw behoeften? In dit artikel bespreken we de verschillende HP Designjets en hun specifieke kenmerken.

Wat is een Designjet?

Voordat we dieper ingaan op de verschillende modellen, is het belangrijk om te begrijpen wat een Designjet precies is. De HP Designjet is een reeks van grootformaat printers die worden geproduceerd door HP. Ze zijn ontworpen voor professioneel gebruik en staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Designjets zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en hebben verschillende functies en toepassingen.

Designjet T-serie

De HP Designjet T-serie is speciaal ontworpen voor het afdrukken van technische tekeningen en CAD-prints. Dit maakt deze serie printers uitermate geschikt voor architecten, ingenieurs en constructeurs. De T-serie is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de Designjet T520, T730 en T930. Deze printers bieden hoge printsnelheden en kunnen werken met diverse media, zoals A4, A3 en A0 formaat. Bovendien zijn ze voorzien van geavanceerde features, zoals automatisch dubbelzijdig afdrukken en draadloze connectiviteit.

Designjet Z-serie

Voor degenen die op zoek zijn naar een printer voor het afdrukken van grafische ontwerpen en foto´s, is de HP Designjet Z-serie een goede keuze. Deze serie bestaat uit verschillende modellen, waaronder de


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Assortiment hp designjets

!–StopPubText–>.