Menu Sluiten

Overzicht Hp Designjet

Repro Zaman is al meer dan 35 jaar de specialist in alles wat met grootformaat te maken heeft. Wij bieden geavanceerde totaaloplossingen voor grootformaat printen, vouwen, snijden, kopiëren en scannen.

00513070051307

More info

tags: Designjet Ontdek De Nieuwste Generatie – Designjets Met Technische Service – Grootformaat Printen – Grootformaat Printers – Hp Designjet – 

Wenst u meer info over overzicht hp designjet kijk dan vlug op https://reprozaman.be | Overzicht Hp Designjet

lijn van HP Designjets, speciaal ontworpen voor bedrijven met grote printbehoeften. Deze printers hebben een hoge afdruksnelheid en kunnen zelfs bannerformaten printen.

Welk model past bij jouw bedrijf?

Nu je een overzicht hebt van de verschillende Designjet modellen, is het belangrijk om te bepalen welk model het beste bij de behoeften van jouw bedrijf past. Hier zijn enkele factoren waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze:

 • Afdrukvolume: Hoeveel pagina´s wil je maandelijks printen? Voor kleine bedrijven is de T100/T500 serie voldoende, terwijl grotere bedrijven meer baat zullen hebben bij de T700/T800 serie.
 • Functionaliteiten: Heb je geavanceerde printopties nodig, zoals dubbelzijdig afdrukken of het scannen van grote documenten? Dan zijn de T200/T600 of T700/T800 serie wellicht meer geschikt.
 • Budget: Designjet printers variëren in prijs, dus het is belangrijk om een budget vast te stellen voordat je gaat winkelen. De T100/T500 en T200/T600 serie zijn het meest betaalbaar, terwijl de XL series de duurste optie zijn.
 • Printkwaliteit: Als je op zoek bent naar prints van professionele kwaliteit, dan zijn de Z6/Z9 en XL series de beste keuze.

Conclusie

HP Designjets zijn een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en hoogwaardige printers. Met verschillende modellen om uit te kiezen, is er voor elk bedrijf een geschikte optie. Denk goed na over de behoeften van jouw bedrijf en kies vervolgens het model dat het beste bij jouw wensen en budget past. Met de juiste Designjet in huis kun je efficiënter werken en je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Voor meer informatie over HP Designjets en hun functies, bezoek de website van Reprozaman op https://reprozaman.be/productaanbod/designjets/.

Designjet Overzicht: De Ultieme Gids voor HP Designjets

Als je op zoek bent naar een professionele printer voor je bedrijf, dan ben je waarschijnlijk al bekend met HP Designjets. Deze printers staan bekend om hun hoge kwaliteit prints en uitstekende afdruksnelheid. Maar met zoveel verschillende modellen op de markt kan het overweldigend zijn om de juiste keuze te maken. In deze gids zullen we dieper ingaan op de verschillende Designjet modellen van HP, zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken bij het kiezen van de perfecte printer voor jouw bedrijf.

Overzicht van HP Designjets

De Designjet lijn van HP bestaat uit verschillende modellen die variëren in grootte, functionaliteit en prijs. Hieronder vind je een overzicht van de meest populaire modellen:

 • HP Designjet T100/T500 series: Deze serie is perfect voor kleine tot middelgrote bedrijven die op zoek zijn naar een betaalbare en gebruiksvriendelijke printer. Met de T100/T500 serie kun je gemakkelijk vanaf je computer of mobiele apparaat printen en scannen met behulp van de HP Smart app.
 • HP Designjet T200/T600 series: Deze serie is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare printer met geavanceerde functionaliteiten. De T200/T600 serie heeft een hogere afdruksnelheid en een groter touchscreen bedieningspaneel dan de T100/T500 serie.
 • HP Designjet T700/T800 series: De T700/T800 serie is speciaal ontworpen voor bedrijven met hoge afdrukvolumes en complexe printtaken. Deze printers bieden geavanceerde afdrukopties en hebben een hogere afdruksnelheid dan de T200/T600 serie.
 • HP Designjet Z6/Z9 series: De Z6/Z9 serie is de ideale keuze voor grafische professionals en drukkerijen. Deze printers leveren prints van professionele kwaliteit met levendige kleuren en diepe zwarttinten.
 • HP Designjet XL series: De XL series is de meest geavanceerde

  Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
  .

  Overzicht hp designjet

  !–StopPubText–>.